UFC

Daniel Cormier uistinu je svestran: Otkrio je da će se okušati i u glumačkim vodama

Daniel Cormier

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
UFC-ov velikan i novopečeni član Kuće slavnih glumit će u seriji borilačke tematike

Nakon uspješne hrvačke pa još uspješnije MMA karijere, Daniel Cormier okrenuo se karijeri u medijima. Postao je jedan od UFC-ovih komentatora, analitičara i voditelja raznoraznih emisija vezanih uz ovaj sport.

Uz sve to, Cormier nerijetko obnaša i ulogu trenera mladih hrvača. Svestrani ‘‘DC‘‘ svašta može navesti u svom životopisu, ali on se planira tu zaustaviti. Naime, Cormier je na Twitteru otkrio kako će se okušati i u glumačkim vodama. Poznato je i gdje će Cormier glumiti.

Naime, u tijeku je priprema TV serije koja će biti bazirana na jako poznatom filmu Warrior (2011). Radi se o jednom od najboljih filmova kad su u pitanju filmovi s tematikom borilačkih sportova, a Tom Hardy, Joel Edgerton i Nick Nolte glavne su zvijezde tog filma. Redatelj i scenarist tog filma Gavin O‘Connor priprema seriju sačinjenu od 10 epizoda, a Cormier će dobiti ulogu jednog od MMA boraca kojeg će radnja pratiti.

Prema portalu Deadline, ‘‘DC‘‘ će igrati ulogu borca koji se oporavlja od smrti supruge koja je preminula od raka. Lik kojeg će Cormier utjeloviti je samohrani otac s dugovima nastalim od liječenja supruge.

‘‘Došao sam iz Lafayettea u Louisiani kako bi privukao svijetla na ‘Octagon‘, a sada preuzimam Hollywood! Zazivao sam ovo neko vrijeme, ali sada se pretvara u realnost zahvaljujući Paramount+ i Lionsgateu! Istinski sam počašćen i uzbuđen zbog sljedećeg poglavlja u mom životu!.‘‘, poručio je Cormier na Twitteru.

Posljednjih godina sve je više MMA boraca koji su se okušali u glumačkim vodama. Gina Carano jedna je od najpoznatijih po tom pitanju, a glumačkim vodama ‘‘plivali su‘‘ Ronda Rousey, Michael Bisping, Bas Rutten ali i Satoshi Ishii koji je imao manje uloge u nekoliko filmova, a najpoznatiji među njima je ‘‘Here Comes the Boom‘‘ u kojem su Kevin James i Salma Hayek glavne zvijezde.

Linker
20. travanj 2024 08:51