UFC

‘Dao sam do znanja UFC-u da se želim boriti s njim, ali on nije htio. Imao je priliku, a ja se ne bojim nikoga!‘

Alex Pereira

 Ian Maule/Getty Images/Profimedia
Alex Pereira tvrdi kako Magomed Ankalaev nije htio prihvatiti meč s njim

Alex Pereira početkom listopada branit će svoj pojas poluteške kategorije u glavnoj borbi večeri UFC 307 priredbe, a iznad glava brojnih borilačkih fanova pojavili su se upitnici kada je objavljeno da će mu protivnik biti Khalil Rountree Jr. Ranije su mnogi idealnog kandidata za Pereiru vidjeli u Magomedu Ankalaevu, no on će odmjeriti snage s Aleksandrom Rakićem na UFC-u 308, dok će ‘Poatan‘ u oktogon s osmoplasiranim izazivačem "light heavyweighta".

U svom posljednjem javnom istupu, Brazilac je otkrio kako je on osobno želio Ankalaeva, no tvrdi da Dagestanac nije bio oduševljen tom idejom, odnosno da se povukao.

"Puno ljudi me to pita, uvijek sam se želio boriti protiv Ankalaeva. Jasno sam to dao do znanja organizaciji, ali Ankalaev se nije htio boriti protiv mene. Ne znam razlog, možda zbog lokacije, ali jednostavno nije htio. Nije prvak i ne može ništa birati", rekao je Pereira na svom YouTube kanalu pa zaključio:

"Ukazala mu se prilika, ali on je nije želio. Ima svoje razloge, a ja ne znam koji su. Došao sam vam reći da se ja ne bojim nikoga. Svi znaju moju povijest, sve što sam radio i protiv koga sam se sve borio, ne samo u MMA-u nego i u kikboksu".

Linker
05. rujan 2024 10:29