UFC

Darren Till otkrio: 'Prihvatio sam borbu protiv Cannoniera'

Darren Till
 screenshot/Youtube
Čini se kako ćemo na UFC 248 priredbi ipak gledati borbu između Jareda Cannoniera i Darrena Tilla. Naime, nakon što je Cannonier otkrio kako je tu borbu već ranije prihvatio, sad je isto napravio i Britanac.

Jučer se pojavila informacija kako je Jared Cannonier službeno određen za zamjenskog borca glavne UFC 248 borbe, u kojoj će se sastati Israel Adesanya i Yoel Romero. No, on je isto tako, u razgovoru za BT Sports, otkrio kako je za isti event prihvatio borbu protiv Darrena Tilla. O toj borbi zapravo se govori još otkako je Robert Whittaker otkazao borbu protiv "Killa Gorille", no nedugo nakon toga se pojavila informacija da je Till ozlijeđen.

No, čini se kako nije tako te da će se ta borba 7. ožujka ipak održati. Barem se tako čini iz Tillove Twitter objave kojom je direktno odgovorio na gore spomenutu Cannonierovu izjavu.

"Ja sam rekao da! Ja sam spreman! Ova borba će kompletirati taj program. Imam masivni respekt prema 'Killi', no mislim kako ću ga razbiti", napisao je Till.

Ako se borba između "Gorille" i "Kille Gorille" dogovori, ona bi mogla donijeti i idućeg izazivača srednje kategorije, odnosno onog koji će titulu napasti nakon Paula Costa koji bi svoju priliku trebao dobiti odmah nakon oporavka od ozljede. Tillu bi tako mogla biti dovoljna samo dva nastupa u kategoriji da bi dobio priliku boriti se za naslov. Svoj uspješan debi do 84 kilograma odradio je u studenom prošle godine, kad je na UFC 244 savladao Kelvina Gasteluma.

Linker
26. travanj 2024 14:40