UFC

Darren Till: ‘Želim se boriti protiv Adesanye, tako ćemo saznati tko je bolji na nogama‘

Darren Till
 

 Scott Garfitt/Shutterstock Editorial/Profimedia
Kaže da je Israel više puta prozvao njega nego on Israela

Karijera Darrena Tilla trenutno nije u najboljem stanju. Poražen je u posljednja četiri od pet nastupa, a pobijedio je jedino Kelvina Gasteluma podijeljenom sudačkom odlukom prije tri godine. No usprkos lošim rezultatima i ozljedama zbog kojih je otkazao nekoliko posljednjih mečeva, Till je rekao da se želi boriti, ni više ni manje, nego protiv Israela Adesanye.

Nakon što je izgubio od Tyrona Woodleyja u borbi za titulu velter kategorije, nokautirao ga je i Masvidal te je prešao u srednju kategoriju. Nije ni tu naročito uspješan, ali Till smatra da i dalje spada u elitu srednje kategorije.

‘‘Jedan od mojih najvećih ciljeva jest borba protiv Izzyja. Ne mora to biti za titulu, ako bi u tom trenutku istu držao. On je mene spomenuo više puta nego ja njega, mislim da mu je u glavi taj mentalitet ‘strikera‘. Mislim da on zapravo želi saznati je li uistinu bolji na nogama od mene‘‘, rekao je Till za ESPN.

‘‘On očigledno radi i ostvaruje veće stvari. Ali mislim da i on i ja znamo da bi to bio meč na nogama tako da bih to sigurno volio. Pobijedio je Whittakera, ali ja sam jedini tip nakon Izzyja koji je natjerao Whittakera da se tuče. Vidjet ćemo. To je cilj koji imam u glavi‘‘, zaključio je.

Još je jednom na kraju ponovio da je Adesanya više puta prozvao njega nego on Adesanyu i da je to način da saznaju tko je bolji borac na nogama. Till će sljedeću borbu odraditi protiv Soldićevog bivšeg rivala Dricusa Du Plessisa na UFC 282 priredbi u dvanaestom mjesecu.

Linker
07. svibanj 2024 21:15