UFC

DC poručio O‘Malleyju: ‘Ja imam osam pojaseva kod kuće, ne zanima me hoćeš li ti pobijediti ili izgubiti‘

Sean O'Malley i Daniel Cormier

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
UFC-ov komentator nije dobro prihvatio kritike boraca

Nastavlja se sukob između UFC-ovog komentatora, Daniela Cormiera i popularnog Seana O'Malleyja. Podsjećamo, prepucavati su se počeli jer je Sean bio kritički nastrojen prema DC-ovom komentiranju njegovih borbi.

Reflektirajući se na meč zbog kojeg smatra da je DC bio nepravedan prema njemu, 'Suga' je izrazio kako je stajališta da ga Cormier ne voli jer ga je tokom borbe s Krisom Moutinhom stalno optuživao da je umoran.

''Ne zanimaš me toliko da bih se brinuo hoće li O'Malley pobijediti ili izgubiti. To na niti jedan način ne utječe na mene. Sviđa mi se klinac, on je odličan malo borac, vrlo čvrst. No stvarnost je da ja kod kuće imam osam pojaseva prvaka, ludo je kako tako olako shvatimo koliko smo ustvari popularni'', rekao je Cormier Seanu

DC tu nije stao, nego je nastavio govoriti: ''Dok Sean O'Malley ne osvoji neke titule i pojaseve i sve dok se ne probije do samog vrha igre, čovječe, popularnost izblijedi. Ostavština se pamti. Moja ostavština će tu biti dugo. Sean, nije istina da te ne volim, ne želim te ni vidjeti kako gubiš. Činjenica je, stvarno me nije briga toliko.''

Sean nije jedini borac koji je kritizirao DC-ovo komentiranje. To su činili i Tony Ferguson, Justin Gaethje, te još nekoliko boraca koji su optužili Cormiera da je previše pristran u svojim komentarima.

Linker
27. travanj 2024 05:51