UFC

DC rekao da Pena ne zaslužuje trilogiju protiv Nunes: Julianna ga podsjetila na situaciju sa Stipom

Pena i Cormier

 Screenshot (youtube, Themaclife, Daniel Cormier)
Cormier ovakvim izjavama uistinu ispada licemjeran

U dvanaestom mjesecu prošle godine Julianna Pena šokirala je svijet i ‘‘submissionom‘‘ završila Amandu Nunes za koju su do tog trenutka svi smatrali da nema konkurencije. No, u sedmom mjesecu ove godine Amanda je u revanšu u potpunosti uništila i izdominirala Penu te je pojas vratila u svoje vlasništvo.

Naravno, odmah nakon meča Pena je počela zazivati trilogiju jer su sad uistinu 1-1. Pozivala se na to što je Amandi napravila u prvom meču, no Daniel Cormier je u ‘‘DC & RC‘‘ podcastu rekao kako to nije razlog zbog kojeg bi trebala dobiti revanš:

‘‘To nije garancija da trebaš dobiti instant revanš. Onda bi svaki prvak kad izgubi trebao odmah dobivati revanše? To ne ide tako, Amanda je dobila revanš odmah jer je ona Amanda Nunes, ali Jose Aldo protiv Conora nije dobio revanš. Amanda je bila prvakinja u perolakoj kategoriji najduže u povijesti‘‘, rekao je Cormier.

Naravno, to se nije svidjelo Peni vjerojatno zato što je to dolazilo iz Cormierovih usta. Podsjećamo, on je bio u istoj situaciji sa Miočićem i svejedno je tražio treći meč koji je odmah i dobio.

‘‘Tako je, razgovarajmo o tome DC. Reci mi zašto si dobio trilogiju sa Stipom Miočićem odmah nakon što te nokautirao u revanšu?‘‘, napisala je Pena na svom Twitter profilu.

Ni Amanda ni Julianna trenutno nemaju zakazan meč tako da nije isključena ni trilogija. Nakon posljednjeg meča su se povukle iz javnosti te se ponekad nađe neka izolirana izjava, no vjerujemo da će se to promijeniti kada netko dobije protivnika.

Linker
02. svibanj 2024 00:10