UFC

Demetrious Johnson otkrio da ga je Paddy zvao u podcast: ‘Ni on meni nije nudio novac‘

Demetrious Johnson

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Paddy je neki dan rekao da Helwani zarađuje preko leđa boraca, no izgleda da je i on pokušao isto

Taman nakon što je pobrao šire simpatije borilačkih fanova, Paddy Pimblett se srozao svojom izjavom o Arielu Helwaniju kako pokušava zaraditi preko leđa boraca, a zatim je dodatno potpalio vatru braneći UFC i plaće koje nude borcima te je na sebe navukao dodatan bijes borilačkih fanova.

Paddy je neki dan ugostio Danu Whitea u svom podcastu gdje se ničim izazvan obrušio na Ariela Helwanija, a samo par mjeseci prije toga ga je zvao i rekao da želi biti gost u ‘‘The MMA Houru‘‘. I dalje nije jasno zbog čega je Paddy to rekao, no vjerojatno se radi o običnom ulizivanju jer Dana i Helwani već godinama nisu u dobrim odnosima.

No, izgleda da je ipak ispao licemjeran jer je i sam pokušao isto što i Helwani. Naime, Demetrious Johnson je otkrio kako ga je Paddy zvao u svoj podcast, no nije mu nudio nikakve financijske uvjete:

‘‘Paddy Pimblett, tražio me da dođem u njegov podcast, a ja nisam tražio je**ni novac. Nisam tražio ništa. No on mi također nije ponudio ništa, ali također mislim da to ima smisla. Ako imaš priliku biti plaćen, iskoristi ju. No nemoj onda hodati okolo i tražiti ljude da te plaćaju za intervjue.‘‘, rekao je Demetrious za MMA News.

‘‘Ne, neću ići u Paddyjev podcast. Ne mislim da je Ariel jazavac, niti mislim da je išta što je Paddy rekao. Tako da mislim da je najbolje da ne idem u njegov podcast, ali poštujem ga kako si je izgradio brend‘‘, zaključio je Johnson.

Linker
20. travanj 2024 11:53