UFC

Demetrious Johnson podržava Ngannoua: ‘Postoji novac i van UFC-a‘

Francis Ngannou

 Frederic J. BROWN/AFP/Profimedia
Zanimljivo je vidjeti kako sada različite struje Ngannouu savjetuju totalno suprotne stvari

Malo po malo se približavamo brojci od pola godine otkako je bivši prvak u teškoj kategoriji Francis Ngannou napustio UFC. Kako dani prolaze, fanovi se sve više počinju pitati gdje je ‘‘Predator‘‘ nestao i zašto još uvijek nije ugovorio nikakav boksački meč, a nije ni potpisao ni za neku drugu MMA promociju.

Kako bilo, vjerujemo da će Ngannou ipak brzo pronaći novi angažman, a testiranje perioda bez ugovora s nekom promocijom jest nešto što preporučuju gotovo svi borci koji su otišli iz UFC-a. Jedan od njih je i Demetrious Johnson, koji podržava Ngannoua u tome:

‘‘Mislim da je to dobro za Francisa. Ima jako puno kuća (osim UFC-a). Ja sam također bio uspješan van UFC-a. Pogledajte i Anthonyja Pettisa. Zaradio je, koliko ono, 700 tisuća dolara od borbe protiv Royja Jonesa Jr.-a? Postoji novac i van UFC-a‘‘, rekao je Johnson u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Mislim da što se tiče Francisa Ngannoua, on je u poziciji da diktira gdje želi ići. On ne želi biti zaključan pod ugovorom, možete li samo zamisliti da ode boksati s Tysonom Furyjem i zaradi 40 milijuna dolara? U UFC-u to neće dobiti za jednu večer. Možda bi i mogao, ali nisam siguran. To je novac koji možete dobiti u boksu, tako da mislim da je to rizik vrijedan preuzimanja‘‘, dodao je.

Zanimljivo je vidjeti kako sada različite struje Ngannouu savjetuju totalno suprotne stvari. Bisping i Sonnen ga pozivaju da nazove Danu i vrati se u UFC, dok ga ovi koji su se rastali s UFC-om podržavaju da radi nešto drugo. Kako god, Francis i njegovi menadžeri vjerojatno znaju najbolje.

Linker
08. svibanj 2024 23:53