UFC

Derrick Lewis bi volio nastupiti u WWE ringu: ‘Bit ću malo slobodniji‘

Derrick Lewis

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
UFC i WWE su odnedavno spojeni u jednu sportsko-zabavnu kompaniju

Derrick Lewis želi pokazati svoj talent u WWE ringu, ali to nije razlog za brigu njegovim MMA fanovima.

Iako želi ući u svijet profesionalnog hrvanja, tj. ‘‘kečera‘‘, Lewis (27-12 MMA, 18-10 UFC) jamči fanovima da, čak i ako se upusti u WWE hrvanje, to ga neće spriječiti da nastavi svoju MMA karijeru. ‘Crna zvijer‘, dvostruki izazivač za UFC naslov teške kategorije, u idealnom scenariju bi želio raditi s WWE-om dok istovremeno nastavlja svoju UFC karijeru.

"Ne bih se zaustavio ovdje u UFC-u, ali volio bih malo isprobati WWE," rekao je Lewis novinarima na konferenciji za medije nakon borbi na UFC St. Louis priredbi kada su ga pitali o potencijalnoj suradnji sa spomenutim brendom.

Lewis je pobijedio Rodriga Nascimentoa (11-1 MMA, 4-1 UFC) u sinoćnjoj glavnoj borbi u Enterprise centru, u St. Louisu. Planira nastaviti razgovore s WWE-om i posjetiti WWE Performance centar u Orlandu na Floridi.

Prije godinu dana, UFC i WWE spojili su se u jednu sportsko-zabavnu kompaniju nazvanu TKO. Dana White, izvršni direktor UFC-a, nema problema s tim da se Lewis okuša u WWE ringu, pogotovo jer sada surađuju pod istim okriljem.

"Nisam to znao, ali učinio bih sve za Derricka Lewisa," rekao je White na konferenciji za medije nakon borbi. "Sviđa mi se Derrick Lewis jako puno. Neki od boraca ovdje uvijek su sanjali o WWE meču. Da, nemam problema s tim."

Lewis već ima ideju o vrsti uloge koju bi volio imati u WWE-u, a to je nešto slično ulozi jednog člana WWE Kuće slavnih.

"Znate li Gold Dusta? Vjerojatno nešto slično tome", rekao je Lewis. "Dokle god mogu obojiti lice tako da ljudi stvarno ne znaju da sam to ja, bit ću malo slobodniji i malo više drzak."

Linker
29. svibanj 2024 11:30