UFC

Derrick Lewis: Mislio sam da sam izgubio borbu od Ivanova, morao sam biti bolji

Derrick Lewis
 screenshot/Youtube
Derrick Lewis smatra kako u borbi protiv Blagoija Ivanova nije napravio dovoljno za doći do pobjede te je priznao kako nije očekivao da će Bruce Buffer pri proglašenju pročitati njegovo ime.

Tijekom razgovora s Arielom Helwanijem u njegovom showu na ESPN-u, Lewis je prokomentirao svoju pobjedu nad Blagoijem Ivanovim s UFC 244 priredbe održane proteklog vikenda. I nije "Black Beast" sakrivao činjenicu kako je nezadovoljan onime što je u Octagonu pružio.

"Mislio sam da sam izgubio borbu, da će ju dati Blagoiju", rekao je Lewis, odmah otkrivši što misli da je presudilo: "Da, pobijedio sam ga samo zbog rušenja."

Helwani ga je nakon toga pitao zašto je mislio da će izgubiti, kad se u borbi zapravo nije puno toga događalo.

"I ja sam bio iznenađen. Očekivao sam kako će on koristiti više laktova i pokušavati me udarati na podu s vremena na vrijeme. No, nije to radio i bio sam zadovoljan time, bila mi je to prilika za uhvatiti zraka", objasnio je, da bi onda ipak rekao kako nije zadovoljan svojim nastupom, tj. kako on nije bio vrijedan pobjede:

"Morao sam napraviti puno više nego što sam napravio. Trebao sam biti puno aktivniji, posebno kad je trebalo uputiti udarac. Tu sam se suzdržavao, a niti ne znam zbog čega. Cijelu sam se borbu osjećao čudno, mislim kako je to bilo zbog skidanja kilograma."

Lewis (22-7, 13-5 UFC) je ovom pobjedom prekinuo niz od dva poraza. Prvog je doživio prije točno godinu dana, u borbi za titulu protiv Daniela Cormiera, a drugi mu je ove godine nanio Junior Dos Santos. Ovako se uspio zadržati u vrhu teške kategorije, na čijoj ljestvici izazivača drži sjajno peto mjesto.

Linker
19. travanj 2024 07:13