UFC

Diego Sanchez odlučio je ispuniti veliku želju MMA legende!

Diego Sanchez
 Screenshot (YouTube, UFC)
Pobjednički niz Demiana Maie (28-10) zaustavljen je prošlog vikenda u Brazilu kada ga je u prvoj rundi tehničkim nokautom svladao sunarodnjak Gilbert Burns. Legendarni Brazilac nakon tog je dvoboja otkrio da će odraditi još jedan meč, a potom se povući u zasluženu mirovinu.

Maia je prošlog vikenda bio uvjeren da je u trenutku prekida mogao nastaviti meč, ali se u svojoj prvoj reakciji, kao i obično, ponio gospodski.

"Nažalost, sudac je prekinuo meč. Mislim da je mogao pustiti borbu još malo. On je rekao kako je mislio da sam u nesvijesti. To je u redu. Takav je sport. Osjećao sam se dobro. Ali tako je kako je. Nemam neku posebnu ispriku. Suparnik je učinio što je učinio i zaslužio je pobjedu", izjavio je još tada ovaj BJJ majstor.

Prilikom istog obraćanja Demian je poručio da će odraditi još samo jedan meč, a za protivnika si je poželio nekog od Diega Sancheza ili Donalda Cerronea.

Diego (30-12), čini se, nije dugo čekao te je objavom na Instagramu dao naslutiti kako će kolegi veteranu ispuniti želju.

"Demian Maia vs. Diego Sanchez" - napisao je 'Nightmare' uz fotografiju koja govori sama za sebe.

"Hajdemo onda!" - odmah se u komentarima ispod javio Maia.

Potez je na UFC-u...

Linker
27. travanj 2024 05:12