UFC

Dominick Reyes: 'UFC mi želi dati revanš protiv Jonesa, ali on odugovlači'

Dominick Reyes
 Screenshot/Youtube
Dominick Reyes uvjerava medije kako mu je UFC spreman prvom prilikom ugovoriti revanš protiv Jona Jonesa, no da isto tako prvak baš i nije zainteresiran za tu opciju.

Dominick Reyes ili Jan Blachowicz. Bit će to velika dvojba UFC-a kad se bude odlučivalo o idućem protivniku Jona Jonesa, odnosno idućem izazivaču za titulu poluteške kategorije. No, Reyes kaže kako je UFC to već odabrao, no isto tako dodaje da je problem u onome kako Jones gleda na situaciju.

"UFC je zainteresiran, ja sam zainteresiran, problem je Jones. Na internetu govori kako ga to zanima, no kad se pojavi ugovor, onda je situacija drugačija. Trenutno se nalazimo u toj situaciji", rekao je Reyes za MMA Junkie, dodavši kako je prebolio poraz koji je doživio 8. veljače:

"Bila je to opaka borba i zbog toga ne vjerujem da ju on želi odraditi još jednom. Ne želi na sebi ponovno osjetiti ove ruke i zbog toga će bježati od te borbe. Meni je tog dana nanesena nepravda, no pomirio sam se s tim. Ne mogu napraviti ništa po pitanju te borbe, ali mogu u revanšu. Želim se boriti protiv njega uz kompetentnije suce pokraj borilišta."

Reyes vjeruje kako će se sve posložiti na taj način da će njegov revanš dobiti prednost ispred napada na titulu Jana Blachowicza.

"Moramo pričekati da se ova cijela situacija dovede u normalu, onda se mogu donositi neke odluke. UFC mora odlučiti što će napraviti s Jonesom, nadam se da ga neće kazniti. Ako ga kazne, ja sam svakako borac broj 1. No, poprilično sam uvjeren da sam ja idući i da će se borba održati u ovoj godini. Preko 90 posto sam siguran u to", prognozirao je rasplet situacija Reyes.

Reyes je zbog kvalitete svog nastupa skočio na UFC-ovoj rang ljestvici unatoč porazu. Prije borbe bio je treći borac ljestvice izazivača, a nakon nje je postao prvi. Time se iza njega nalaze Thiago Santos, koji također vjeruje kako je zaslužio revanš protiv Jonesa te već spomenuti Blachowicz.

Linker
30. travanj 2024 01:12