UFC

Donald Cerrone nije slomio jagodičnu kost!

Donald Cerrone
Iako se odmah nakon UFC 238 borbe, koju je odradio protiv Tonyja Fergusona, pretpostavljalo kako je Donald Cerrone slomio jagodičnu kost, on je otkrio kako do toga nije došlo. Slijedom događaja, moći će se borbama vratiti ranije nego što se prvobitno očekivalo.

Cerrone je poražen od Fergusona nakon što je sudac bio prisiljen proglasili prekid prije početka treće runde. Kauboj je ispuhao nos, a to je rezultiralo time da mu se u potpunosti zatvorilo desno oko. Situacija je izgledala kao da je puknuće jagodične kosti neupitno, što bi svakako značilo nekoliko tjedana strogog mirovanja. Ipak, Kauboj je na svom Instagramu otkrio kako se to nije dogodilo.

"Dobrog sam zdravlja. Hvala za sve poruke i za vašu brigu. Samo je bilo zraka u mom oku, nisam slomio nikakvu kost pa čak niti jagodičnu. Sjedim i odmaram, čekajući revanš ili iduću borbu", napisao je Cerrone.

Ferguson je već ranije rekao kako je spreman prihvatiti revanš, iako bi ga fanovi radije vidjeli u borbi za titulu prvaka UFC-ove lake kategorije, budući da se nalazi unutar niza od 12 pobjeda. Što se tiče Cerronea, njemu je ovo bio treći ovogodišnji nastup, nakon što je u prva dva upisao pobjede nad Alexanderom Hernandezom i Alom Iaquintom. No, iz ove je objave već jasno kako nema namjeru odmarati. On će biti spreman prihvatiti borbu čim mu zdravstveno stanje to dopusti. Neovisno o tome hoće li se ugovoriti revanš ili će se boriti protiv nekog drugog člana lake kategorije.

Linker
26. travanj 2024 12:22