UFC

Dos Santos: Ngannou najjači udarač? Ne, to je Stipe!

Stipe Miočić i Junior Dos Santos
 Jason Silva/AGIF/AFP
Za slavnog brazilskog nokautera nema dvojbe, ali jedan je od rijetkih koji tako razmišljaju

Na spomen najjačeg udarača u teškoj kategoriji mnogi će bez previše razmišljanja ispaliti ime Francisa Ngannoua, ali Junior Dos Santos nije jedan od njih.

Bivši teškaški prvak i jedan od najpopularnijih boraca u povijesti MMA-a spomenutu titulu dodijelio bi - Stipi Miočiću!

JDS-ova izjava posebno je odjeknula pred treći susret Miočića i Daniela Cormiera, a za razliku od brojnih drugih ističe se i po tome jer je slavni Brazilac netko tko se tijekom karijere borio i sa Stipom i s 'Predatorom'.

"Svi znaju da Ngannou udara vrlo jako i da posjeduje puno snage za nokaute. On ima duge ruke, ali ne mislim da je najjači udarač. Najjači udarac primio sam od Stipe Miočića. On udara vrlo jako", objašnjava Dos Santos u razgovoru s BJPenn.com portalom.

"Svi znaju koliko je Ngannou jak, pogotovo kada poveže nekoliko dobrih udaraca s tim dugačkim rukama. U našem meču, skupo sam platio pogrešku koju sam napravio. Vidio sam priliku, bacio snažan 'overhand' i promašio... A on je to iskoristio tako da me uspio pogoditi desnim krošeom. Čovjek je zvijer i svi to znaju, ali je i ograničen u puno toga", zaključuje popularni 'Cigano'.

Podsjetimo, i JDS će prisustvovati velikom borilačkom događaju u Las Vegasu.

36-godišnjeg Brazilca u noći sa subote na nedjelju čeka bitan i zahtjevan meč s opasnim Jairzinhom Rozenstruikom koji je u svom posljednjem nastupu izgubio upravo od - Ngannoua.

Linker
20. travanj 2024 23:17