UFC

Drugo lice Colbyja Covingtona: Evo kako je 'Chaos' najavio meč Stipe i DC-ja

Miočić vs. Cormier
 Youtube
UFC-ova zvijezda u nesvakidašnjem izdanju s izjavama kakve obično od njega ne čujemo

Colby Covington jedan je od najkontroverznijih UFC-ovih boraca i osoba koju najčešće povezujemo sa žestokim 'trash talkom'.

Puno je onih koji su se našli na udaru poznatog Amerikanca i bivšeg UFC-ovog izazivača, ali pred povijesni meč Stipe Miočića i Daniela Cormiera 'Chaos' je pokazao jedno drugo lice.

S puno poštovanja Covington je najavio meč za teškašku titulu te je biranim riječima govorio o prvaku i njegovom izazivaču.

New York, NY, USA, 11/02/2019 - UFC 245 - Press Conference - Kamaru Usman and Colby Covington during a press conference for UFC 245 to be held on December 14, 2019 in Las Vegas. Photo: Jason Silva / AGIF
Jason Silva / AGIF / AFP
Colby Covington

"Stvarno se jako divim i poštujem Daniela Cormiera. Čovjek je imao legendarnu karijeru. Prije godinu ili dvije imao sam na Instagramu objavu u kojoj sam ga nazvao 'Natty GOAT-om'. I stvarno smatram kako je to istina, a pod 'Natty' mislim prirodni GOAT (najveći svih vremena). Kad vidite sve te druge likove, pokušate usporediti najveće... Sve su to likovi koji su bili na steroidima. Pa hajdemo pričati o prirodnom. To je Daniel. On je utjelovljenje dobre osobe i dobre duše. Želim mu sve najbolje ovog vikenda", izjavio je Colby za MMA Fighting pa se dotaknuo i Miočića.

"Stipe je također još jedna sjajna osoba. On je vatrogasac, pripadnik hitnih službi. Stoga i prema njemu moram pokazati puno ljubavi zbog svega što on čini za ljude svog grada i one diljem svijeta."

Covington je u istom razgovoru na nagovor novinara dao i prognozu ovog meča. Priznao je odmah da nije lako, ali ipak je izabrao favorita.

"Obojici želim sve najbolje. Stvarno je jako teško izabrati pobjednika jer su i jedan i drugi jako dobri likovi. Ali ako moram, vjerojatno bih rekao DC."

Linker
25. travanj 2024 19:54