UFC

Duško Todorović se ozlijedio početkom borbe na UFC 286 priredbi, Christian Duncan odnio pobjedu

Duško Todorović

 Louis Grasse/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Već se i na snimci vidjelo o kakvoj se ozljedi radi, kakav peh i kakva šteta da se ovako završilo

Srpski borac srednje kategorije Duško Todorović večeras je nastupio na UFC 286 priredbi u Londonu, a protivnik mu je bio Christian Leroy Duncan, inače UFC debitant koji je došao kao neporaženi prvak Cage Warriorsa. Duško je inače u meč ušao sa tri pobjede i tri poraza u UFC-u, a posljednji je puta nastupio u desetom mjesecu prošle godine kada je svladao Jordana Wrighta. Tijek meča protiv Duncana možete pronaći ispod:

Prva runda

Počeo je Duncan mijenjati gardove od samog početka, a i pritiskao je Duška i pokušavao nametnuti svoj ritam. Borio se Duško sa zadnje noge, a pogađao je i nekoliko dobrih ‘‘low kickova‘‘. Našli su se u klinču na žici te je u gornjoj poziciji bio Duncan, a u jednom trenutku se Duško samo srušio na pod. Na usporenoj snimci se vidjelo da je ozlijedio koljeno, a borba je završena pobjedom Duncana tehničkim nokautom.

Radi se o dosta teškoj ozljedi jer je već i na snimci bilo vidljivo kako mu je mišić otišao prema gore. Iako je izgubio, sada je najvažnije da se iz ovoga vrati i oporavi na najbolji mogući način. Možemo samo na kraju reći da je ovo velika šteta i da Dušku želimo što brži oporavak i povratak u kavez.

Linker
24. travanj 2024 13:41