UFC

Dustin Poirier nije očekivao da će u parteru završiti Chandlera: ‘Izdržljiviji je nego što sam mislio‘

Dustin Poirier vs. Michael Chandler

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Dustin je rekao kako mu je ultimativni cilj bio nokautirati Chandlera, no rekao je da to nikako nije uspijevao učiniti

Borba između Dustina Poiriera i Michaela Chandlera bila je jedna od kandidata za borbu godine u 2022. godini, no pobjedu su odnijeli Prochazka i Teixeira. Bez obzira na to Chandler i Poirier su fanovima pružili gotovo pune tri runde neprekidne eksplozivne akcije, a pobijedio je na kraju Poirier.

U trećoj rundi Dustin je slavio ‘‘submissionom‘‘, no mrlju na svoj nastup Chandler je bacio sa nekoliko nesportskih poteza. Odmah nakon same borbe mu je na njih ukazao Poirier, a sada se u intervjuu za Bloody Elbow ponovno dotaknuo samog meča i svog viđenja završnice do koje je došao.

‘‘Generalni cilj je bio doći do pobjede, no cilj mi je bio završiti ga. Iskreno, nisam mislio da ću ga završiti ‘submissionom‘. Znao sam da imam sposobnosti da to i učinim, no mislio sam ga nokautirati. Uistinu jesam. Svaku večer prije spavanja sam tokom kampa razmišljao o tome kako ću ga uzdrmati i završiti‘‘, rekao je Poirier.

‘‘To sam i učinio. Uzdrmao sam ga, no nisam ga mogao nokautirati. Bio je čvršći nego što sam mislio. Vidio sam da je u prošlih nekoliko borbi bio uzdrman, i mislio sam si ako se to opet dogodi, ja ću ga nokautirati. Bio je izdržljiviji nego što sam očekivao‘‘, dodao je.

Na samom kraju su ga pitali traži li ispriku od strane Chandlera za prljave poteze koje je povukao tokom borbe, no Dustin je rekao kako mu to sad ne znači ništa.

Kako bilo, to je bila jedna odlična borba u kojoj su svi borilački fanovi sigurno uživali.

Linker
26. travanj 2024 21:17