UFC

Dustin Poirier obrušio se na Chandlera: ‘Ti nisi jedan od nas, imaš jednu pobjedu u UFC-u. Tko smo to ‘mi‘?

 Michael Chandler 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Chandler je sigurno svjestan da će teško doći do UFC-ovog pojasa te smatra da mu se više isplati čekati Conora ovoliko dugo, no ipak je neki dan najavio da bi uskoro mogao krenuti dalje

Izgleda da je Michael Chandler konačno odlučio krenuti dalje i više ne čekati Conora McGregora, a prošloga je tjedna u jednom trenutku na svom profilu na X-u spomenuo i Dustina Poiriera. Poručio mu je Chandler tom prilikom da se umirovi i da su si dobri, što Poirieru nikako nije sjelo.

Jučer je Dustin gostovao u ‘‘The MMA Houru‘‘ gdje se dotaknuo upravo ovoga. Poirier je Chandleru poručio da on nije jedan od njih, a evo što je ‘‘Diamond‘‘ izjavio povodom toga:

‘‘Tko smo to ‘mi‘? Ti nisi jedan od nas, stari. Tko smo to ‘mi‘? Ti imaš jednu pobjedu u UFC-u, dobro došao. On nije jedan od nas. Ja lomim zube ovdje još od 2010. ili 2011. godine, a on je tek došao ovdje. On govori u ime lake kategorije? ‘Muscle Milk Mike‘ se treba malo ohladiti‘‘, započeo je Poirier.

‘‘Riskira šansu da se borba protiv McGregora dogodi, ako se ikada dogodi. Međutim, ako izgubi od nekoga drugoga, hoće li mu u tom slučaju svejedno dati priliku protiv Conora? Ako bi mu za to trebala još jedna borba, hoće li onda i Conor krenuti dalje? Trošiš godine na to, a nije baš da si mlad. Međutim, on najbolje zna‘‘, dodao je.

Chandler je sigurno svjestan da će teško doći do UFC-ovog pojasa te smatra da mu se više isplati čekati Conora ovoliko dugo, no ipak je neki dan najavio da bi uskoro mogao krenuti dalje. Vidjet ćemo je li mislio ozbiljno i hoće li dogovoriti neku drugu borbu, no za sada nema informacija o tome.

Linker
31. kolovoz 2024 00:44