UFC

Dustin Poirier poručio Chandleru: ‘Ako se sa mnom budeš borio kao protiv Gaethjea, pomest ću pod s tobom‘

 Dustin Poirier  

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Upozorava ga da ne glumi ‘frajera‘ u borbi

Dustinu Poirieru ovo će biti prvi ulazak u Octagon otkad je prije gotovo godinu dana izgubio od Charlesa Oliveire u borbi za pojas. Chandler je s druge strane također izgubio od Oliveire u borbi za pojas, a nakon toga je, prije točno godinu dana upisao još jedan poraz, onaj protiv Justina Gaethjea u jednoj od najboljih borbi godine. No, ostao je nešto aktivniji od Poiriera te se vratio pobjedom protiv Tonyja Fergusona prije pola godine.

Pričajući s Danielom Cormierom, Poirier se osvrnuo na agresivni način borbe kojim se bori njegov večerašnji protivnik, te rekao kako mu takav mentalni sklop neće donijeti ništa dobroga u ovoj borbi.

"Ako se protiv mene bude borio kao što se borio protiv Justina Gaethjea, pomest ću pod s njime. Ako bude nastupio s tim mentalnim sklopom ‘Spustit ću ruke i potući se‘, doslovno ću proći kroz njega, obećajem vam to. Ako ne bude hrvao, već se bazirao samo na udaračke tehnike, mora to raditi puno čišće nego protiv Gaethjea." - zaključio je Poirier.

Chandler je neki dan izjavio kako će se pokušati držati taktike, ali da se to možda neće niti dogoditi. On je uvijek bio poznat po svojim agresivnim napadima, pa i spuštanju ruku i izazivanju protivnika. To je točno ono na što ga je Poirier sada upozorio da mu ne bi bilo previše pametno da radi.

Oba borca su trenutno vrlo blizu napadu na titulu, a dijeli ih svega možda dvije borbe. Pojas trenutno drži Islam Makhachev, tako da bi Poiriera ili Chandlera sigurno bilo puno zanimljivije za gledati protiv njega nego u revanšu protiv Charlesa Oliveire.

Linker
26. rujan 2023 01:21