UFC

EA Sports postavio Miočića kao osmog najboljeg UFC borca, veliko iznenađenje na prvom mjestu

 screenshot/YouTube
Posljednjih dana MMA fanovi s nestrpljenjem su pratili objave rankinga boraca u EA Sports UFC 4 igri

UFC Sports UFC 4 izlazi za tjedan dana, a fanovi su nestrpljivi isprobati najbolju borilačku igru u povijesti, koja bi prema svemu sudeći trebala nadmašiti već sada sjajni EA Sports UFC 4. Nakon što je nedavno objavljen cijeli roster boraca, koji možete vidjeti i na dnu ovog teksta, EA Sports odlučio je objaviti svoj Top 50 boraca i borkinja prema njihovom rankingu u igri. Objave su išle dan za danom, po deset imena, a danas je napokon došlo vrijeme za Top 10.

Odmah nakon objave poretka od 11. do 20. mjesta, bilo je manje-više jasno tko će se naći u Top 10, no teško se mogao pretpostaviti poredak. Najviše su se fanovi pitali hoće li na prvom mjestu biti Jon Jones ili Khabib Nurmagomedov, a na kraju nije niti jedan. EA Sports je na prvo mjesto odlučio staviti Amandu Nunes, dok iza nje slijede spomenuta dvojica. Na četvrtom je mjestu Valentina Shevchenko i njih četvero su zapravo jedini sa svih pet punih zvjezdica.

Na peto mjesto postavljen je Henry Cejudo, šesti je Israel Adesanya, sedma Weili Zhang, dok se na osmom mjestu nalazi prvak teške kategorije, Stipe Miočić. Deveti je Georges St-Pierre, a deseti Kamaru Usman. Ono što je važno za napomenuti, ranking i atributi boraca te borkinja mijenjat će se s vremenom kroz "updateove" koje će EA Sports postavljati, a isti će se automatski skidati preko interneta.

Kako je navedeno da je objavljen poredak do 50. mjesta, svakako ćemo spomenuti još neke. Jorge Masvidal nalazi se na 14. mjestu, Daniel Cormier je 16., a Conor McGregor 20. borac po rankingu.

Svih najboljih 50 možete vidjeti na službenoj Instagram stranici EA Sports UFC igre. Ako vas igra zanima, slobodno si dajte vremena i pogledajte cijeli roster postavljen u nju. Izgled boraca uistinu je fascinantan i samo nas još jednom uvjerava koliko daleko je gaming industrija otišla.

Linker
30. travanj 2024 06:28