UFC

Ekskluzivno - Ivan Erslan nastupa na KSW-u 53 u ožujku, saznali smo ime protivnika!

 CROPIX
Ivan Erslan je dobio ime svoj idućeg protivnika u KSW-u. Fight Site saznaje eksluzivno da će se član American Top Teama (ATT) iz Zagreba boriti na KSW-u 53, koji je zakazan za 21. ožujak i poljski Lodz. Saznali smo i ime Erslanovog protivnika - to je iskusni poljski borac i bivši izazivač Przemysław Mysiala.

Naš poluteškaš je debitirao za poljsku promociju na zagrebačkoj priredbi u studenom prošle godine te je ostavio jako dobar dojam nakon impresivne pobjede protiv Darwina Rodrigueza prekidom u prvoj rundi.

Sada će se sučeliti s iskusnim borcem koji u karijeri ima više od 30 mečeva. "Mišek" je veteran velikih promocija kao što su Bellator, BAMMA, UCMMA ili ACB. Također je bio i dio "reality showa" The Ultimate fighter, no nije uspio izboriti ugovor s elitnom MMA organizacijom. U posljednjem meču, na KSW-ovoj jubilarnoj priredbi u Londonu prošle godine (rujan), što mu je ujedno bio i debi za poljskog giganta, Mysiala je dobio priliku izazvati prvaka u -93kg kategoriji Tomasza Narkuna. No, akutalni je prvak slavio prekidom (giljotinom) u prvoj rundi, a Mysiala je ostao bez pojasa.

Erslan je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri uz 8 pobjeda i jedan meč koji je proglašen "No Contestom". Na priredbi u Lodzu ćemo vidjeti i KSW prvaka u velter kategoriji Roberta Soldića. U ovom trenutku se ne zna tko će biti njegov izazivač u novom nastupu za poljsku organizaciju.

Linker
23. travanj 2024 01:58