UFC

Evo kako to izgleda kada vas Dana White pozove u VIP sobu: ‘Paddy, ti bi na kraju mogao dobiti sav je**ni novac‘

Paddy Pimblett

 PP YT SCREENSHOT
Ovo su kadrovi koje nikada prije nismo vidjeli, a ‘media team‘ Pimbletta radi sjajan posao

Iza nas je spektakularni UFC 304 gdje je Belal Muhammad suvereno oduzeo titulu Leonu Edwardsu, gdje je Tom Aspinall potvrdio klasu, ali priredbu je obilježila i pobjeda Paddyja Pimbletta. Engleska borilačka senzacija se "duplim submissionom" nad Kingom (ex. Bobbyjem) Greenom približila mjestu na UFC-ovoj Top 15 ljestvici boraca u lakoj kategoriji, baš onoj kategoriji koja glasi za "najtežom".

Pimblett je na svom YouTube kanalu, na kojem usputno rečeno u zadnje vrijeme producira sjajan sadržaj, prije sat vremena objavio kako je protekao "fight day" iz njegove perspektive. Nakon sjajne izvedbe i slavlja sa svojim timom, dobio je poziv Dane Whitea koji ga je ugostio u VIP sobi u Co-Op Live Areni.

"The Baddy" je tu sobu napustio s duplim plijenom, svojim najdražim pićem i potvrdom da će se njegov bonus poduplati zbog sjajne izvedbe (200 tisuća američkih dolara).

"Rekao mi je ‘Je**ote poduplao sam bonus i onda gledamo sedam sudačkih odluka zaredom. Ti bi mogao na kraju dobiti sav je**ni novac‘".

Detaljnije možete pogledati u videu ispod članka, a Paddy je očito dobio velike simpatije kod Whitea.

Linker
15. rujan 2024 12:06