UFC

Ferguson priželjkuje bizaran završetak borbe između McGregora i 'Kauboja'

 Screenshot (YouTube)
Tony Ferguson jedva čeka 18. travnja i UFC 249 priredbu na kojoj će nakon četiri propala pokušaja imati novu priliku da konačno podijeli Octagon s Khabibom Nurmagomedovom. No prije toga, 'El Cucuy' će s velikim guštom ispratiti povratnički meč Conora McGregora.

McGregor se konačno vraća u UFC-ov kavez, a njegov prvi protivnik nakon poraza od Khabiba bit će Donald Cerrone.

Zanimljiv je to dvoboj koji će sigurno privući puno pozornosti, a naravno da će ga pratiti i Ferguson koji je nedavno u razgovoru s Arielom Helwanijem iznio svoja očekivanja i prognozu meča koji nas čeka 18. siječnja.

"Ako ga Cerrone udari nogom u glavu, McGregor će se urušiti kao tona cigli. Ali, kao i obično, nadam se dvostrukom nokautu. Mislim da će to biti jedan vatromet u kavezu, samim time i jedna dobra borba kojoj se veselim", komentirao je Ferguson.

McGregor se, podsjetimo, u Octagon vraća po prvi puta nakon što je u listopadu prošle godine izgubio od Khabiba. 'The Notorious' će protiv Cerronea loviti ukupno 22. pobjedu u karijeri, odnosno prvu nakon one nad Eddiejem Alvarezom u kojoj je ugrabio titulu u lakoj kategoriji.

Cerroneu će, s druge strane, ovo biti 51. profesionalni nastup i prilika da se nakon niza od dva poraza vrati na pobjedničke staze (Tony Ferguson i Justin Gaethje).

Linker
27. travanj 2024 05:56