UFC

(FOTO) Adesanya završio rat i pokazao kakvu je poruku Costi poslao nakon borbe

Costa vs. Adesanya
 screenshot
Israel Adesanya najavio je kako je gotovo sa serijom provokacija Paula Coste

Tri tjedna prošlo je od borbe između Israela Adesanye i Paula Coste, u kojoj je prvak obranio naslov dominantnom pobjedom, nakon čega je nastavio provocirati Brazilca. No, čini se kako je s time odlučio završiti. Barem se to može zaključiti iz objave koju je postavio na Instagram.

"Nekoliko lekcija smo ovdje naučili:

1. Nemoj nikad dozvoliti da tvoja usta pišu čekove koje tvoje dupe ne može isplatiti.

2. Ja sam kriva osoba za za*ebavati se s njom, jer će ti se sve to vratiti.

3. Da bi dobio poštovanje, moraš isto i pokazati", napisao je Adesanya u svojoj Instagram objavi, unutar koje je otkrio kakvu je poruku poslao Costi nakon borbe, a kroz hashtag je najavio završetak internet rata.

"Nadam se da ti je noga dobro. No, idući put pokaži više poštovanja i ja ću ti ga uzvratiti. Bio si šupak pa ti ja sad moram vratiti da dam primjer za ubuduće. Hvala ti na borbi. Nastavi raditi i možda nakon par borbi dobiješ novu priliku", glasila je privatna poruka na Instagramu.

Prema svemu sudeći, Adesanya je time Costi najavio što mu slijedi unutar narednog vremena, budući da je od borbe do danas više puta provocirao Brazilca putem objava na društvenim mrežama. No, kao što je sam najavio, sada je gotovo. Okrenut će se Adesanya uskoro narednim izazovima i idućem izazivaču. Njega će dobiti već idućeg vikenda, nakon borbe Roberta Whittakera i Jareda Cannoniera.

Linker
25. travanj 2024 06:26