UFC

(FOTO) Arlovski se obratio fanovima nakon poraza i pokazao s kakvom ozljedom je izašao iz borbe

Aspinall vs. Arlovski
 Screenshot
Bivši UFC-ov teškaški prvak nije uspio do do 20. pobjede u Octagonu

Tek drugi put u karijeri je Andrei Arlovski prisiljen na predaju i to zapravo vrlo jednostavno. Početkom druge runde, dok je izbjegavao jedan napad Toma Aspinalla, pustio je svog protivnika na leđa, a ovaj je ekspresno zatvorio gušenje. Jednako tako ekspresno je Andrei tapkao, čime je prekinut njegov niz od dvije pobjede. U svojoj 34. UFC borbi tako je došao do 14. poraza.

Iako je talentirani Aspinall bio izraziti favorit protiv čak 15 godina starijeg Bjelorusa, nije lako Arlovskom bilo tijekom proglašenja protivnika. Vjerovao je u još jedno iznenađenje, no ovog puta do njega nije došao. Nakon prospavane noći, obratio se putem Instagrama svim svojim fanovima.

"Jako sam tužan. Prije borbe osjećao sam se sjajno, imao sam sjajan kamp, ali sr*nja se događaju. Nakon prve runde sam imao problem s nogom i dočekao me na gušenje. Ispričavam se svojoj obitelji, fanovima, prijateljima i trenerima. Ako dobijem priliku, vratit ću se", napisao je Arlovski na Instagramu uz prilog nekoliko fotografija, među kojima je i ona ozlijeđene noge.

Iz posljednje rečenice bi se moglo pretpostaviti da mu je ovim putem možda istekao ugovor s UFC-om te da će nastavak njegove karijere ovisiti o tome hoće li se uspjeti dogovoriti s vodstvom promocije.

Arlovski je legenda sporta i uvijek ga je lijepo vidjeti, no njegov veliki honorar baš i nije odgovarao kvaliteti posljednjih nastupa, ali niti uzbuđenju koje su borbe pružale. No, možda bi ga UFC mogao nagraditi i ponekom lakšom borbom. Naime, čak 16 nastupa u nizu bio je autsajder po tečajevima kladionica. Legenda možda stvarno zaslužuje neku lakšu borbu, protivnika statusa sličnog njegovom.

Linker
19. travanj 2024 09:33