UFC

(FOTO) Dana White u ruksaku donio McGregoru 50 tisuća dolara za pobjedu nad Cerroneom

White, McGregor i Fertitta
 Conor McGregor/Instagram
Predsjednik UFC-a Dana White osobno je Conoru McGregoru predao 50 tisuća dolara u gotovini kao bonus za pobjedu protiv Donalda Cerronea.

Najveća i najplaćenija UFC-ova zvijezda vratila se u kavez nakon više od godinu dana pauze od poraza protiv Khabiba Nurmagomedova, a pobjedom protiv "Cowboya" u samo 40 sekundi najavio je novi pohod na pojas prvaka. Ekspresnom pobjedom zaradio je i svoj jubilarni deseti bonus (u 12 borbi) za izvedbu večeri od 50 tisuća dolara, kao i garantiranih 3 milijuna za nastup, a tu je i puno veća zarada od sponzora i PPV-a.

Kao što je i najavio na press konferenciji nakon meča, McGregor se nekoliko dana nakon borbe sastao s Whiteom i bivšim vlasnikom UFC-a Lorenzom Fertittom kako bi porazgovarali o sljedećem meču i planovima za budućnost. Još nije otkriveno o čemu je trojac razgovarao uz McGregorov viski u Las Vegasu, ali Irac je na Instagramu objavio fotografije sastanka na kojima se vidi trenutak u kojem je White iznenadio svog miljenika izvadivši iz ruksaka svežnjeve novčanica, umjesto uobičajenog čeka. Pogledajte fotografije u Conorovoj galeriji.

Dana White je prošlog tjedna rekao da želi meč između McGregora i pobjednika meča Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona, koji je zakazan za travanj. Irac je nešto kasnije rekao da ne želi čekati već bi sljedeću borbu volio odraditi u sljedeća dva-tri mjeseca. U moru potencijalnih protivnika ističu se Jorge Masvidal, Nate Diaz, Justin Gaethje...

Linker
25. travanj 2024 07:46