UFC

(FOTO) Iako se ne bori niti trenira, popularnost Paige VanZant neprestano raste

Paige VanZant
Iako se trenutno oporavlja od nove operacije i ne zna se kad bi mogla biti u stanju ponovno se boriti, Paige VanZant konstantno samo podiže svoj status najpopularnije borkinje svijeta. Broj njenih Instagram pratitelja neprestano je sve veći, a nije teško pretpostaviti zbog čega je to tako.

Paige vrlo pažljivo vodi svoj Instagram profil koji je trenutno vjerojatno glavni izvor njene zarade. Sponzorske objave su vrlo često, no osim njih ova borkinja vrlo pažljivo bira fotografije kojima će uveseljavati svoje fanove. Iako je trenutno daleko od ikakvog borilačkog života, ona pratitelje itekako uspijeva zadržavati pa čak i povećati, što je svakako zavidna vještina.

Tako smo i mi pričekali neko vrijeme da se nakupi materijala pa da vam, ukoliko ste slučajno to propustili, donesemo malo daška Paigeinog života na ekran vašeg računala ili telefona. Nećemo previše duljiti jer iz fotografija je sve jasno, a tu je i video u kojem pratimo Paige tijekom skidanja gipsa. Ukoliko ste propustili fotografije s operacije, preporučamo da pogledate i to. Ako ste dovoljno jakog želuca, da ne bude da vas nismo upozorili.

Paige je inače posljednju borbu imala u siječnju ove godine, kad je savdala Rachael Ostovich. Ipak, u njoj je obnovila ozljedu ruke te je istu morala operirati već po treći put u posljednje dvije godine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

☀️

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

Linker
18. travanj 2024 15:04