UFC

(FOTO) Jones i Covington zajedno tulumare: Isplivala fotografija iz studentskih dana!

Colby Covington
 Instgram
Colby Covington i Jon Jones danas nisu u niti malo dobrim odnosima. No, ova dvojica UFC-ovih boraca nekad su bili cimeri u studentskom domu i kolege iz hrvačkog tima.

Jon Jones zapravo je samo još jedan od onih koje je izjavama Colby Covington okrenuo protiv sebe. UFC-ov izazivač velter kategorije više je puta vrijeđao prvaka poluteške i kritizirao njegovo ponašanje. U posljednje vrijeme vidjeti smo čak neke izjave kojima pokušava popraviti odnose, no čini se kako je ipak napravio preveliku štetu.

No, prije desetak godina stvari su bile drugačije. Colby i Jon bili su jako dobri prijatelji, toliko dobri da su s vremenom na fakultetu čak postali cimeri. To bi značilo i kako su nerijetko zajedno tulumarili, a sad se na Twitteru pojavila fotografija koja tako nečemu govori u prilog.

Naime, riječ o fotografiji sa studenskog tuluma koja je brzo postala viralni hit. Dijelom zbog toga što Covington izgleda tako da su se mnogi pitali koji je on na fotografiji (ovaj skroz lijevo, da se razumijemo), a dijelom zbog stila odijevanja i nevinog izraza lica Jona Jonesa na istoj. Znamo kako se ljudi s vremenom mogu itekako promijeniti, no upravo zbog toga je ova fotografija toliko zanimljiva. Pogledajte ju!

Linker
19. travanj 2024 13:45