UFC

(FOTO) Michelle Waterson prikazala formu na kojoj bi joj zavidili mnogi muški kolege

Michelle Waterson
 Instagram
Dva tjedna preostalo je do borbe Michelle Waterson i Joanne Jedrzejczyk na vrhu programa UFC Fight Nighta u Tampi. Borkinja poznata kao 'Karate Hottie' trenutno izgleda nikad impresivnije i čini se kako je novi tip treninga donio ploda.

Michelle Waterson nekad je bila fotomodel i ring djevojka te uz to i uspješna karate borkinja. Već prije tranzicije u MMA s razlogom je dobila nadimak "Karate Hottie", zbog toga što prije desetak godina baš i nije bilo čest slučaj vidjeti profesionalnu borkinju toliko ugodnu oku. No, u posljednje vrijeme ona cilja na UFC titulu od koje se trenutno nalazi samo dva koraka. Prvi od njih morat će napraviti 12. listopada kad u glavnoj borbi Fight Nighta u Tampi treba savladati Joannu Jedrzejczyk.

Kako je u nekim ranijim borbama često imala problema s time što je preniska i premala za kategoriju u kojoj nastupa, a UFC jednostavno nema nižu, Waterson je odlučila poraditi na svojoj fizičkoj snazi i spremi. Posebno se bazirala na svoje najjače oružje, što su svakako noge. Odlučila je ojačati snagu u istima te time dati još više efekta udarcima koje će pogoditi. U upravo takvi mogli bi presuditi njenu borbu karijere do koje je preostalo tek dva tjedna. Njenih 1.2 milijuna UFC fanova tako se posljednjih tjedana mogu uvjeriti u njen napredak. Posebno tu mislimo na posljednju fotografiju gdje Michelle izgleda impresivno. I dalje će većini ona ostati Hottie ili Fighting Mom, no sad uz te nadimke može bez problema doći i "dangerous". Ovo je forma na kojoj bi joj zavidio i veliki broj muških kolega boraca.

Waterson je u potpunosti promijenila ovaj cijeli kamp, s ciljem da do borbe uspije i vratiti što veći broj kilograma. Naime, do sada je većinom hodala s oko 55 kilograma, da bi do borbe skidala na potrebnih 52.5. Vjeruje se kako je ovog puta nabacila mase na preko 60, a onda to pretvorila u impresivnu muskulaturu. Ukoliko to uspije na najbolji način iskoristiti u borbi, mogli bi se zamisliti svi oni "bookmakeri" koji Joannu Jedrzejczyk smatraju velikim favoritom njihove borbe.

Linker
19. travanj 2024 12:18