UFC

(FOTO) Pogledajte što vas čeka u rujnu: Službeno potvrđene glavne borbe četiri nadolazeće UFC priredbe!

Alistair Overeem
 Chen Bo / Imaginechina / AFP
Više nema nikakvih dvojbi, sve četiri priredbe u rujnu imaju svoje 'main evente'!

Nakon što nadolazećeg vikenda pogledamo okršaj Aleksandra Rakića i Anthonyja Smitha, mjesec rujan donijet će nam nove četiri UFC-ove priredbe.

Najpoznatija MMA promocija riješila je neke dvojbe i konačno službeno potvrdila glavne borbe nadolazećih borilačkih događaja.

Pa krenimo redom...

Program u devetom mjesecu (5.9.) starta s priredbom koju predvodi teškaški okršaj Alistaira Overeema i Augusta Sakaija.

Samo tjedan dana kasnije glavne zvijezde bit će poluteškaši Glover Teixeira i Thiago Santos, a njihov susret vjerojatno će nam donijeti novog izazivača, odnosno protivnika za uspješnijeg iz meča Dominicka Reyesa i Jana Blachowicza.

Već 19. rujna čeka nas novi veliki obračun u Octagonu. Naime, u glavnoj ulozi ove priredbe naći će se elitni velteraši Colby Covington i Tyron Woodley.

Sva tri nabrojana eventa održat će se u lasvegaškom APEX kompleksu.

Podsjetimo i kako je od ranije poznato da idući mjesec zaključuje veliki UFC 253 kojeg 26. rujna predvodi meč za titulu u srednjoj kategoriji između prvaka Israela Adesanye i opasnog izazivača Paula Coste.

Istoga dana, na još uvijek nepotvrđenoj lokaciji, obračunat će se i ranije spomenuti Reyes i Blachowicz. Pobjedniku ovog zanimljivog dvoboja pripast će pojas namijenjen prvaku poluteške kategorije, isti onaj kojeg je nedavno napustio Jon Jones.

Linker
25. travanj 2024 06:25