UFC

(FOTO) Sada znamo koja je runda podijelila suce! O kontroverznom ishodu se oglasio i Dana White

Alexander Volkanovski i Max Holloway
 Screenshot (YouTube, UFC)
Procurile su sudačke kartice, a borbu za titulu u perolakoj komentirao je i predsjednik UFC-a

Max Holloway bio je blizu povratka na tron perolake kategorije, ali niti u revanšu nije uspio pobijediti aktualnog prvaka Alexandera Volkanovskog. Barem ne prema sudačkim karticama...

Sunaslovna borba UFC 251 priredbe koja se u nedjelju održala na Otoku Yas podijelila je borilačku zajednicu. Puno je onih koji smatraju da je 'Blessed' napravio više od Australca makedonskih korijena, ali dvojica sudaca nisu dijelila to mišljenje.

No, ako pitate Danu White, Max si je i sam kriv što je dozvolio takav rasplet.

"Slušajte, ne možeš tu odluku ostaviti tim likovima", poručio je White pa ipak izgleda priznao da se ne slaže s izborom pobjednika:

"Imamo neke loše sudačke procjene... Siguran sam da je Holloway shrvan."

Nije baš uobičajeno da se i po treći put organizira meč u kojem je netko ostvario dvije pobjede, pogotovo kada se radi dvoboju za naslov prvaka. No, ništa nije ni isključeno...

"Je li itko bodovao meč za Volkanovskog? Netko? Pa zar nitko od medija? Ne znam, morat ćemo vidjeti što i kako dalje", dodao je predsjednik UFC-a na press konferenciji.

U međuvremenu su se pojavile i sudačke kartice te su nam iste otkrile kako je peta runda bila ta koja je podijelila suce.

Slažete li se vi s ovom odlukom?

Linker
23. travanj 2024 16:05