UFC

(FOTO) Stigao poster koji su svi čekali: UFC otkrio vizualni identitet za UFC 242

UFC je javnosti otkrio vizualni identitet priredbe koju svi nestrpljivo iščekuju radi povratka velike MMA zvijezde, a ujedno i prvaka u lakoj kategoriji Khabiba Nurmagomedova. S obzirom da je do UFC-a 242  ostalo tek 5 tjedana, elitna svjetska promocija je javno obznanila poster za tu priredbu.

Očekivano, na plakatu dominiraju dva prvaka u diviziji do 70 kilograma - onaj pravi i onaj privremeni. Upravo će Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier u "main eventu" odlučiti o neprikosnovenom kralju lake divizije. Meč će označiti povratak za "Orla" nakon dugačke pauze koja je uzrokovana suspenzijom radi incidenta koji se dogodio odmah po završetku meča s Conorom McGregorom u T-Mobile Areni u Las Vegasu (6. listopad). Stoga je lako izračunati da UFC-ovu superzvijezdu u akciji nismo vidjeli gotovo godinu dana.

UFC 242 se održava u The Areni u Abu Dhabiju (UAE), a osim atraktivnog glavnog meča vidjet ćemo još nekoliko vrlo kvalitetnih obračuna. Pa će se tako u sunaslovnoj borbi susresti "top contenderi" u istoj kategoriji Edson Barboza i Paul Felder.

Linker
19. travanj 2024 03:53