UFC

(FOTO) Transformacija Juniora dos Santosa: 'Mislim da ova ketogena dijeta funkcionira...'

Junior dos Santos
 Instagram
"Danas sam započeo s ketogenom dijetom", ponosno je objavio Junior dos Santos još 16. travnja, a 12 dana kasnije bivši UFC-ov prvak pohvalio se na Instagramu svojom novom linijom.

Ketogena dijeta jedna je od najpopularnijih posljednjih godina, a legendarni brazilski nokauter odlučio ju je isprobati u ovo doba izolacije kada je, kako priznaje, počeo dobivati kilograme.

"Danas sam započeo s ketogenom dijetom. Bez mogućnosti da treniram istim intenzitetom na kojim sam navikao, ali uz održavanje istih prehrambenih navika moja je kilaža krenula prema gore. U razgovoru s doktorom i nutricionistom odlučio sam započeti s ovom dijetom. Proces će trajati 15 dana i pozivam vas da me pratite i shvatite zašto sam se odlučio za ovo", najavio je JDS preko društvenih mreža još 16. travnja.

12 dana kasnije popularni teškaš pokazao je rezultate:

"Mislim da ova ketogena dijeta funkcionira. Što vi mislite? Povratak na 108 kilograma", napisao je MMA veteran uz fotografiju na Instagramu.

Dos Santosa smo posljednji put u Octagonu gledali 25. siječnja kada ga je u Raleighu svladao Curtis Blaydes, a spomenimo kako je legendarni Brazilac u taj meč ušao sa 112 kilograma...

Više informacija o ketogenoj dijeti možete dobiti OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 14:49