UFC

Frankie Edgar se javio nakon teškog nokauta: ‘Ova igra zna biti okrutna...‘

Frankie Edgar
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Pogodio me savršeno tempiranom bombom, srećom pa se ne sjećam previše toga‘

Frankie Edgar oglasio se nakon možda najtežeg, ali definitivno najbržeg poraza u karijeri.

Bivši UFC-ov prvak u lakoj kategoriji namjeravao je pobjedom nad Coryjem Sandhagenom doći na korak do borbe za novi pojas, ali njegovi su planovi pali u vodu nakon samo 28 sekundi borbe. Toliko je, naime, trebalo Sandhagenu da u savršenom trenutku 'ispali' koljeno i upiše jedan od najatraktivnijih nokauta u povijesti UFC-a.

Neko je vrijeme 'The Answer' u nedjelju bio bez svijesti, zabrinuo je svoje trenere, obitelj i fanove, ali uspio se pridići i na nogama dočekati proglašenje pobjednika.

Prilika da dođe do 2-0 u bantamu je propuštena, a s obzirom na težinu nokauta, kao i činjenicu da ima 39 godina te tri poraza u posljednja četiri nastupa, neki su već Frankieja poslali u mirovinu. No, Edgar se ne predaje i izgleda kako ćemo ga ponovno gledati u akciji.

"Dovoljno sam se oporavljao. Doma sam s obitelji i život je dobar. Bio sam pripremljen za tu borbu koliko sam god mogao biti. Čestitam Coryju, čovjek me pogodio savršeno tempiranom bombom. Srećom pa se ne sjećam previše toga, LOL. Ova igra može biti okrutna kuja i to se upravo dogodilo te večeri. Nisam uspaničaren, već sam ovo doživio", napisao je Edgar na Instagramu.

Frankie se u nastavku svoje poruke zahvalio svima koji su uz njega, ali i poručio - "do sljedećeg puta, vidimo se uskoro!"

Tko bi bio idealan idući protivnik za 'The Answera'?

Linker
25. travanj 2024 18:06