UFC

Gaethje nakon brutalnog nokauta koji je digao na noge borilački svijet objavio: ‘Dobro sam, Holloway je životinja‘

Justin Gaethje 

 CARMEN MANDATO Getty Images Via Afp
Pretrpio jedan od najtežih poraza viđenih u oktogonu, a ne samo u organizaciji, činilo se da će zauvijek ostati na podu

Miljenik publike Justin Gaethje objavio je svoje misli nakon teškog poraza na UFC 300 putem Twittera. Gaethje je zaspao samo sekundu do kraja i iako bi sigurno izgubio na bodove ovaj kraj bio je definitivno jedan od najuzbudljivijih za gledati te večeri.

Gaethje je pretrpio jedan od najnevjerojatnijih nokaut udaraca koji su ikada viđeni u oktogonu, a ne samo organizaciji. Kada ga je Max Holloway poslao licem naprijed na parter desnim krošeom samo sekundu prije posljednjeg zvona za osvajanje BMF pojasa činilo se da će on zauvijek ostati na podu no izgleda da se Gaethje dobro nosi s porazom i fokusiran je na oporavak.

“Odlično sam raspoložen i vrijeme provodim sa svojom obitelji. Hvala za svu ljubav. Kakav sport. Holloway ti si životinja, svaka čast Zasluženo si dobio dvostruki bonus”, napisao je Gaethje na Twitter.

Da su borci u odličnom odnosu i dokaz da su završili borbu s velikim poštovanjem jedan prema drugom dokazuju i mnogi videi na društvenim mrežama.

Gaethje je borbom zaradio 300 tisuća dolara kao bonus za "Fight Of The Night", pa će se unatoč porazu sigurno nagraditi.

Linker
16. travanj 2024 12:40