UFC

Gaethje želi u Fergusonove "tamne odaje"

Barboza vs. Gaethje
Justinu Gaethjeu jako se sviđa ideja eventualne borbe protiv Tonyja Fergusona. To je potvrdio objavom na Twitteru, nakon što je istu predložio Ben Askren.

Ben Askren ostao je oduševljen borbom Tonyja Fergusona i Donalda Cerronea s UFC 238 eventa, a rado se priključio komentarima oko potencijalnih idućih borbi za obojicu. No, tu se onda pojavila jedna primjedba koju je iznio na Twitteru. Upitao se kako to da nitko, u silnim pokušajima uparivanja, nije spomenuo borbu Fergusona protiv Justina Gaethjea.

Naravno da je tako nešto brzo došlo do Gaethjea, koji je do subote bio najbolje rangirani borac lake kategorije bez ugovorenog idućeg nastupa. On već neko vrijeme čeka svoj idući izazov, više puta je prozivao Conora McGregora, no itekako je zainteresiran i za potencijalnu borbu protiv "El Cucuya". Posebno sad kad je ovaj slobodan ugovoriti idući nastup.

"To zvuči j**eno fantastično! Odvedi me u te svoje tamne odaje Tony", napisao je Gaethje na Twitteru.

Ferguson je rekao kako ga zanima revanš protiv Donalda Cerronea, kao i borba za titulu, no nije otpisao niti neku drugu zanimljivu borbu. Sumnjamo kako ima onih kojima ne bi bilo zanimljivo staviti Fergusona i Gaethjea u isti kavez.

Gaethje se trenutno nalazi unutar niza od dvije nokaut pobjede. Savladao je Jamesa Vicka i Edsona Barbozu, a u dosadašnjih pet UFC borbi je nagrađen sa šest bonusa. Njegova borba protiv Eddiea Alvareza proglašena je najboljom borbom 2017. godine na dodjeli službenih "Fighters Only" MMA nagrada. Također, borba protiv Dustina Poiriera je glavni favorit za osvajanje iste te nagrade i za 2018. godinu. Dodjela će se održati ovog mjeseca.

Linker
25. travanj 2024 17:08