UFC

Gilbert Burns vjeruje u Paddyja Pimbletta: ‘On je legitiman borac, sve ovo shvaća vrlo ozbiljno!‘

Paddy Pimblett 

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Paddy definitivno ima vremena ispred sebe, no kao što je rekao i Burns, treba mu još nekoliko težih protivnika koji će ga testirati za što je uistinu spreman

Nakon svakog njegovog nastupa, dosta je onih koji ga kritiziraju i govore kako nikada neće pobijediti nekog top borca. Paddy Pimblett često je na metama kritika, bez obzira što u UFC-u još nije upisao niti jedan poraz, a dosta je kritika dobio i nakon prošlomjesečne pobjede nad posrnulim Tonyjem Fergusonom.

Mnogi i Paddyju predviđaju strelovit pad čim se počne boriti s rangiranim borcima, no s time se neće složiti Gilbert Burns. ‘‘Durinho‘‘ tvrdi kako je trenirao s Paddyjem te da može posvjedočiti da se radi o legitimnom borcu.

‘‘Mislim da je on još uvijek super mlad i da još uvijek polaže testove. Neporažen je u UFC-u, pobijedio je nekoliko dobrih tipova, Jareda Gordona i sad Tonyja. Tony, nažalost, nije Tony kojeg smo svi voljeli. Ja sam i dalje njegov fan i mislim da je legenda, ali iskreno je u padu. Tony je stari pas, namiriše krv i onda ide za njom‘‘, rekao je Burns u JAXXON podcastu s ‘‘Rampageom‘‘ Jacksonom pa nastavio:

‘‘Paddy treba proći još testova. Ima dobar jiu-jitsu, kada sam ja bio u Engleskoj, trenirao sam s njim. On je ozbiljan borac. Sve ovo shvaća jako ozbiljno. Dobar je tip, jako trenira, ali mislim da mu treba još par testova. Legitiman je borac. Jako mlad, ali legitiman‘‘, pojasnio je.

Paddy definitivno ima vremena ispred sebe, no kao što je rekao i Burns, treba mu još nekoliko težih protivnika koji će ga testirati za što je uistinu spreman. Iako mu mnogi ne predviđaju budućnost na vrhu lake kategorije, ne treba ga ni prerano otpisati i prekrižiti.

Linker
27. travanj 2024 12:56