UFC

Gina Carano ne odbacuje mogućnost borbe s Rondom Rousey: ‘Moguće je da se to dogodi‘

Gina Carano

 Profimedia
Popularna glumica i umirovljena MMA borkinja dala bi se nagovoriti na meč protiv Ronde

Iako su dugi niz godine umirovljene kad je MMA u pitanju, Gina Carano i Ronda Rousey još uvijek su jedne od najpopularnijih osoba kad je u pitanju ženski MMA.

Gina Carano (7-1-0) u periodu od 2006. pa do 2009. godine bila je jedna od najboljih MMA borkinja na svijetu. U kolovozu (osmi mjesec) 2009. godine upisala je svoj prvi poraz u karijeri. Cris Cyborg savladala ju je tehničkim nokautom sekundu prije kraja prve runde. Carano se nakon tog poraza povukla iz sporta iako je bilo situacija gdje ju je UFC pokušao dovesti u promociju i upariti s Rondom Rousey.

Ronda Rousey (12-2-0) posljednji nastup odradila je krajem 2016. godine, a tada je uvjerljivo izgubila od Amande Nunes. Brazilka ju je nokautirala nakon samo 48 sekundi borbe i Rondu nakon toga nismo više gledali u kavezu.

Prije otprilike dva tjedna, Ronda Rousey gostovala je kod Kurta Anglea u njegovom showu, a tada je otkrila kako ju samo Gina Carano može vratiti u kavez.

''Samo je jedna osoba, postoji samo jedna osoba zbog koje bih se vratila. To sam već milijun puta rekla, ne radi se o nečem novom. Vratila bih se zbog Gine Carano. Ona je razlog zašto sam se i počela boriti. Zbog nje sam znala da postoji mogućnost da postanem borkinja. Vječno ću joj biti zahvalna. Ako bi mi sutra ponudila meč u kategoriji do 205 'pounda', pristala bi i na to. Ne kažem da ona toliko teži. Čak da mi ponudi i meč u dvorištu, odradile bih to tamo. Nije me briga, borit ću se protiv Gine gdje god ona želi. Ali ukoliko ona to ne želi, ja ću samo ostaviti svoju ponudu na stolu. Neka zna da uvijek postoji mogućnost za to, ali ne planiram ju tjerati jer ju poštujem. Gina, hvala ti na svemu što si učinila.'', pojasnila je tada Ronda.

Odgovor Gine Carano napokon je došao, a dala ga je u razgovoru za Fox News.

''Znate što? Nikad ne recite nikad. Moguće je da se to dogodi. Naravno, trebalo bi mi barem šest mjeseci vremena, jer trenutno imam puno toga za odraditi. Ali ja svoje prave borbe vodim s onim što želim stvarati. Želim biti redateljica i producentica. Rondi Rousey želim dati posao u nekom od svojih filmova, pa možda nešto možemo učiniti i po tom pitanju.'', rekla je 40-godišnja Carano.

Što se ovog meča tiče, teško je očekivati da će se dogoditi, a UFC je priliku propustio prije nekoliko godina. Jedan milijun dolara nuđeno je Gini Carano za taj meč, no ona je i tada tražila barem šest mjeseci za okupljanje tima i formiranje trening kampa. White nije poštovao njenu odluku i odmah nakon verbalnog dogovora, objavio je kako se Carano službeno vraća. Njoj se nisu svidjeli takvi potezi Whitea i njegove promocije te je ubrzo obustavila suradnju i poništila verbalni dogovor.

Linker
26. travanj 2024 11:31