UFC

Glavni čovjek UFC-a se prisjetio lude kockarske večeri u Vegasu: ‘Nisam izgubio tisuće, već milijune‘

Dana White

 CHANDAN KHANNA Afp/chandan Khanna
Kockarnice po Las Vegasu Danu Whitea znaju kao fanatičnog igrača blackjacka

Mnogi od nas se mogu prisjetiti bar jedne večeri gdje smo malo više popili. Dana White se također može poistovjetiti s nama po tom pitanju, no jedna stvar njega razlikuje od nas - milijuni. Prilikom gostovanja u poznatom podcastu kod američkog znanstvenika Lexa Fridmana šef UFC-a se prisjetio jedne od njegovih najluđih večeri u životu.

"Jedne večeri sam se našao s prijateljima u hotelu Rio. Uzeli smo jedan veliki apartman te smo počeli piti za večerom. Odjednom sam se našao za stolom i kockao sam. Do kraja večeri sam izgubio 80 tisuća dolara. Sljedeće jutro kad sam se probudio odlučio sam se probati vratiti na nulu" rekao je White osebujnim stilom.

Malo poslije toga menadžer hotela je upitao Danu Whitea žele li opet isti apartman kao noć prije dok je White odgovorio im ne treba te će samo doći i uzeti svojih 80 tisuća dolara. "Dana nisi izgubio 80 tisuća dolara sinoć, nego tri milijuna" odgovorio mu je menadžer šokantnim tonom.

"O čemu pričaš ti, pa moj limit je milijun i pol" odgovorio mu je White dok je menadžer hotela objasnio da su zvali GM-a (generalnog menadžera/voditelja) te mu je on uslijed Whiteovih prozivki odobrio novi limit.

Šef UFC-a nije specificirao vrijeme događanja ove kockarske avanture no sigurni smo da je to nakon srpnja 2016. kada je prodao dio u UFC-u te postao toliko bogat da mu tri milijuna ništa posebno ne znače. Težak život kažete?

Linker
26. ožujak 2024 19:02