UFC

GSP će se u ‘grappling‘ meču boriti protiv nekoga od braće Diaz?: ‘Treba mi netko tko će napraviti show‘

Georges St-Pierre

 Ryan Remiorz/PA Images/Profimedia
Do tad još ima vremena te će se sigurno naći neko dobar i zanimljiv protivnik, no vrlo teško možemo očekivati da će to biti Khabib

Krajem 2017. godine legendarni Georges St-Pierre je Michaelu Bispingu uzeo pojas u srednjoj kategoriji, a nakon tog meča se odlučio povući iz profesionalnog sporta. Prošli tjedan je borilačku javnost iznenadila vijest da se legendarni GSP vraća u borilište, ali ipak se neće raditi o MMA meču.

Odmah je bilo kristalno jasno ga će se raditi o ‘‘grapplingu‘‘, a meč će se održati u dvanaestom mjesecu. Protivnik se još uvijek ne zna, a vjerojatno je puno onih koji priželjkuju Khabiba. Jučer se i sam GSP oglasio na temu njegovog protivnika za povratnički meč.

‘‘Imamo nekoliko imena koja bi mogla biti dobra. Mislim da trebam dobiti nekoga tko mi je bivši protivnik, nekoga protiv koga bi me fanovi željeli vidjeti da se borim. Razmišljam o jednom od braće Diaz, ali mogao bi biti i netko tko je još aktivan kao što je Covington ili Kamaru Usman‘‘, rekao je GSP u ‘‘The MMA Houru.

‘‘Na publici je da odluče koga žele gledati. Mislim da to mora biti dostojan protivnik koji ima bazu u ‘grapplingu‘. Ne želim se boriti s nekim tko je poznat po svojoj stojci jer mislim da fanovi s tim ne bi bilo zadovoljni. Trebam nekoga tko će fanovima dati dobar show. Na ovo ne gledam kao na neki kompetitivan meč, ali svakako ću doći u najboljoj formi svog života i spremniji nego ikad‘‘, dodao je.

Do tad još ima vremena te će se sigurno naći neko dobar i zanimljiv protivnik, no vrlo teško možemo očekivati da će to biti Khabib.

Linker
01. svibanj 2024 06:57