UFC

Henry Cejudo poručio Stipi Miočiću: ‘Odluči se želiš li se boriti protiv požara ili u kavezu‘

Cejudo i Miočić

 Screenshot (instagram, Henry Cejudo, Stipe Miocic)
Jones inače trenira s Cejudom nakon napuštanja Jackson-Winka

Već se preko dvije godine priča o Jonesovom povratku u kavez. Prvo se čekalo da nabije težinu, zatim da se spremi, pa da pronađe protivnika i tako redom. Izgleda da je napokon sad sve sjelo na svoje mjesto, osim ovog zadnjeg.

U zadnje vrijeme se puno govori o meču Jonesa i Miočića. I sam ‘Bones‘ je već više puta govorio kako je spreman boriti se protiv Stipe jer mu je on veći izazov nego Ngannou. Ta bi borba vjerojatno bila za privremeni pojas, ali kao da je opet negdje zapelo.

Bivši prvak Henry Cejudo kaže da je to Miočićeva krivica:

‘‘Jon je spreman, on ima onu vatru koju je imao i nekad. Stvarno je sve do Stipe Miočića. Ili će se nastaviti boriti s požarima ili će se boriti u kavezu. Divim mu se zbog toga što radi, ali ljudi žele gledati borbu. Ako Stipe dođe i kaže da je spreman, Jon potpisuje ugovor‘‘, rekao je Cejudo.

Još je nadodao: ‘‘Sve manje od borbe za pojas je šamar u lice za Jonesa. Da se on bori protiv Curtisa Blaydesa je šamar u lice. Voljeli ga ili ne, on je najbolji ikad.‘‘

Stipe se borio dva puta od Jonesovog napuštanja poluteške kategorije. Prvo je svladao Daniela Cormiera u njihovom trećem međusobnom meču, a zatim je izgubio titulu od Francisa Ngannoua.

Linker
07. svibanj 2024 07:50