UFC

Holland se oglasio, ispričao Tillu i predložio idućeg protivnika za Vettorija

Kevin Holland
 DOUGLAS P. DEFELICE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
‘Nisam odradio posao onako kako sam ga trebao odraditi...‘

Iako je imao dobro otvaranje te je još jednom dokazao da je opasan sve dok se borba odvija na nogama, Kevin Holland je isto tako još jednom pokazao i da za neke veće stvari mora pod hitno poraditi na svom hrvanju.

Marvin Vettori bez većih ga je problema uspijevao rušiti, a potom i kontrolirati te u konačnici poraziti na način sličan onom kojim je Hollanda tri tjedna ranije svladao i Derek Brunson.

Nakon 25 minuta u subotu održane glavne borbe UFC on ABC 2 priredbe, suci nisu imali težak zadatak te su s tri puta po 50-44 meč bodovali u korist talijanskog borca.

"Isprike Darrenu Tillu što nisam odradio posao onako kako sam ga trebao odraditi. Već sam neko vrijeme ljubitelj tvog stila i duha. Bila mi je i uvijek će mi biti čast uskočiti umjesto tebe. Nadam se da to ne zvuči čudno. Također, želim ti i brz oporavak", glasio je prvi dio poruke očito namijenjen engleskom borcu koji je zbog ozljede morao otkazati svoj nastup protiv Vettorija.

Holland se potom osvrnuo i na svog posljednjeg suparnika, zapravo na posljednju dvojicu s kojom je podijelio kavez. Naime, 'Trail Blazer' je vođen stilom borbe kojim su ga pobijedili i Brunson i Vettori došao do zaključka da bi njih dvojica trebali odraditi međusobni okršaj.

"Čestitke obojice, zbog vas sam postao bolji muškarac, ali Brendan Allen bolji je i od jednog i od drugog. Vratit ću se", između ostalog je na Instagramu napisao Holland.

Linker
16. travanj 2024 13:17