UFC

Ian Garry spreman je deklasirati Michaela Pagea na UFC-u 303: ‘Spreman sam začarati vješticu‘

Ian Machado Garry

 Screenshot (youtube, Themaclife)
UFC 303 ovih je dana dobio još jednu sjajnu borbu, čeka nas sjajan okršaj u velter kategoriji

Ian Machado Garry planira nadmašiti Michaela ‘Venom‘ Pagea u njegovom stilu borbe na UFC 303, koji će se održati 29. lipnja u Las Vegasu. Ova velter borba između dvije velike britanske zvijezde vodi do glavnog događaja večeri između Conora McGregora i Michaela Chandlera.

Predsjednik UFC-a, Dana White, najavio je ovaj intrigantni meč u petak. Garry i Page, oba poznata po svojim jedinstvenim stilovima borbe, relativno su novi u UFC-ovom oktogonu nakon uspješnih karijera u drugim promocijama poput Bellatora u Pageovom slučaju.

Garry, koji je neporažen u svojih prvih 14 profesionalnih borbi i ima omjer 7-0 u UFC-u, planira iskoristiti slabosti Pageovog neortodoksnog karate-stila. Nedavno je na Instagramu komentirao nadolazeću borbu: "Spreman sam začarati vješticu," što ukazuje na njegovo samopouzdanje odnosno ovom rečenicom upozorava svog protivnika da je spreman boriti se u njegovom specifčnom karataškom stilu.

Garry je posljednji put pobijedio Geoffa Neala podijeljenom odlukom na UFC 298, nakon impresivne pobjede nad veteranom Neilom Magnym u kolovozu. Također je zabilježio TKO pobjede nad Song Kenanom i Danielom Rodriguezom tijekom svog boravka u UFC-u.

Page, s druge strane, dolazi u UFC 303 s velikim zamahom nakon impresivne pobjede nad Kevinom Hollandom na UFC-u 299, gdje je debitirao u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji.

Garry je možda dvije pobjede udaljen od prilike za naslov u velter kategoriji, i planira ostaviti snažan dojam protiv Pagea na UFC-u 303.

Linker
15. lipanj 2024 12:53