UFC

Islamov trener oduševljen Volkanovskim, a Oliveiri poručio: ‘Ti nisi u poziciji da odlučuješ kada će biti borba za titulu‘

Islam Makhachev i tim 

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Javier Mendez je imao samo riječi hvale za prvaka perolake kategorije, ali je imao i poruku za ‘‘Do Bronxa‘‘

Osim Stipe i Jonesa, jedna UFC borba koju bi zasigurno svi u ovom trenutku htjeli gledati jest revanš između Alexandera Volkanovskog i Islama Makhacheva. Volkanovski je proteklog vikenda na UFC 290 priredbi još jednom demonstrirao svoju dominaciju i borilačku veličinu, te je po peti puta obranio pojas u perolakoj kategoriji.

Islamov trener i čelni čovjek AKA dvorane Javier Mendez također je jedan od onih koji smatraju da Islama i Volka još jednom sigurno moramo gledati u kavezu. Osim toga, progovorio je i o Charlesu Oliveiri:

‘‘Ovo je bila jedna od borbi u kojoj je Alex pokazao koliko je velik. Prilagodio mu se. Radio je stvari koje inače ne radi. Vidio je da ga Rodriguez može pogoditi s distance tako da je okrenuo priču i uhvatio se hrvanja. Dokazao je i kako je odličan hrvač, ali i koliko je inteligentan. Vidjet ćemo hoće li ga odmah dati Islamu ili će to biti netko drugi. Ja se veselim novoj borbi između njih dvojice jer bi to ponovno bio spektakl‘‘, rekao je Mendez u svom podcastu.

Dotaknuo se i ‘‘Do Bronxa‘‘:

‘‘Oliveira stalno govori kako se želi boriti u jedanaestom ili dvanaestom mjesecu. E pa on nije taj koji odlučuje kada će se boriti za titulu. To će odlučiti UFC. Vjerujem da je Islam bukiran za deseti mjesec jer ga trebaju u Abu Dhabiju. Tko će biti protivnik? Ne znam. I dalje može biti Oliveira. Možda se Oliveira predomisli i kaže kako se ipak želi boriti u Abu Dhabiju. Ne znam‘‘, zaključio je Mendez.

Linker
16. svibanj 2024 02:25