UFC

Israel Adesanya se želi revanširati Stricklandu: ‘Prvo me pustite da prođem kroz Dricusa, znam zašto me pobijedio‘

Israel Adesanya

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Iako je sigurno da Adesanya želi Dricusa kao svog sljedećeg protivnika, pitanje je hoće li mu dati napad na titulu sada kada dolazi iz poraza

Bivši vladar srednje kategorije, Israel Adesanya, nije nastupio od devetog mjeseca prošle godine kada je doživio poraz od Seana Stricklanda u meču za titulu. Tada je najavio pauzu od nekoliko godina, no odmah je bilo jasno da ne misli ozbiljno i da ćemo ga vjerojatno u ovoj godini opet gledati u kavezu.

Trebalo je to biti na UFC 300 priredbi što je i otkrio neki dan, međutim, Du Plessis nije prihvatio meč u tom terminu. Adesanya se sada želi što prije vratiti u kavez, a ima i želju revanširati se Stricklandu:

‘‘Trebalo mi je šest godina da postignem to što sam postigao (osvetiti poraz od Pereire, op. a.). Kada je u pitanju Strickland, neće mi trebati toliko vremena. Dopustite mi sada da prvo prođem kroz Dricusa. Da razjasnimo – u potrazi sam za sljedećom borbom. Gledam prema naprijed, ali se ne fokusiram na to‘‘, započeo je Adesanya u podcastu kod Thea Vona.

‘‘Znam da će se borba protiv Stricklanda ponovno dogoditi. Na dobrom sam mjestu što se tiče zdravlja i uma, točno znam što se u toj borbi dogodilo i zašto nisam bio svoj. Dobar je borac, bio je dobar prvak. Učinio je što je učinio, način na koji me je pobijedio je bio spektakularan‘‘, dodao je.

Iako je sigurno da Adesanya želi Dricusa kao svog sljedećeg protivnika, pitanje je hoće li mu dati napad na titulu sada kada dolazi iz poraza. Puno logičniji put bi bio da se prvo osveti Stricklandu pa da onda napadne titulu, no odluka je isključivo na UFC-u.

Linker
23. travanj 2024 19:11