UFC

Ivan Erslan spreman je za svoj UFC debi: ‘Idemo u rat! Iz kaveza izlazim s podignutim rukama!‘

Ivan Erslan i Conan Silveira

 Screenshot/Instagram (Ivan Erslan)
Najbolji hrvatski MMA poluteškaš završio je pripremni kamp u centrali American Top Teama na Floridi

Za točno dva tjedna Ivan Erslan ostvarit će svoj debitantski nastup pod okriljem UFC organizacije na Fight Night priredbi koju će u pariškoj Accor Areni predvoditi okršaj lake kategorije između Benoita Saint Denisa i Renata Moicana.

Najboljem hrvatskom poluteškašu protivnik će biti Ion Cutelaba, a za obračun s moldavskim "Hulkom" pripremao se u središnjoj dvorani American Top Teama (Coconut Creek, Florida, Sjedinjene Američke Države). Erslan je danas na svom Instagram profilu objavio kako je njegov pripremni kamp stigao kraju, odnosno kako je sada pred njim kratki odmor u Hrvatskoj, a onda - rat.

"UFC Pariz, 28. rujna, mi stižemo! Upravo sam završio kamp, deset tjedana napornog rada i 24-satnog bavljenja MMA-om. Samo želim zahvaliti svima u dvorani, trenerima, borcima i ljudima koji vode dvoranu što su učinili da se osjećam kao kod kuće. Vrijeme je da odem kući malo se napuniti dobrom energije, a onda idemo u rat!", napisao je 32-godišnji Obrovčanin pa zaključio: "Vidimo se uskoro u kavezu! Izlazimo iz kaveza s podignutim rukama".

Linker
15. rujan 2024 08:12