UFC

Jamahal Hill poručio Alexu Pereiri: ‘Fokusiraj se na Adesanyu, dobivao si batine u prošlom meču‘

Schmo i Jamahal Hill

 Screenshot (the Schmo)
Prvak UFC-ove poluteške kategorije smatra da bi Brazilac trebao razmišljati o svom sljedećem protivniku

Jamahal Hill i Alex Pereira tek su nedavno postali prvacima svojih težinskih kategorija, a između njih već postoji određen interes za međusobnim obračunom i takozvanim ‘‘superfightom‘‘.

Taj narativ pojavio se nakon što je Hill dominantnom izvedbom porazio Glovera Teixeiru drugom polovicom prošlog mjeseca, a upravo Alex Pereira veliki je prijatelj i na neki način učenik Glovera Teixeire.

Odlazak Pereire u polutešku kategoriju neminovan je u budućnosti, ali ipak je prerano da par mjeseci nakon osvajanja pojasa u srednjoj kategoriji odmah napada pojas i u poluteškoj kategoriji. Svjesni su toga i u UFC-u te su Pereiru ponovno uparili s Israelom Adesanyom.

‘‘Poatan‘‘ i Adesanya borit će se 8. travnja (4. mjesec) za pojas u srednjoj kategoriji, a Jamahal Hill upozorio je Pereiru da bi se trebao maksimalno fokusirati na novi meč protiv Adesanye.

‘‘Mislim da bi se on stvarno trebao fokusirati na Izzyja, jer Izzy ga je prebijao većinu prošlog meča, sve do trenutka kad je Pereira došao do prekida. Bude li Izzy samo boksao protiv njega, ako bude brz i nadboksa ga, pobijedit će.‘‘, rekao je Hill gostujući kod ‘‘Schmoa‘‘, pritom dodajući da je Adesanya upao u probleme nakon što mu je Pereira blokirao neke od ‘‘low kickova‘‘ i time je onesposobio njegovu nogu.

Pereira trenutno ima tri pobjede u tri nastupa protiv Adesanye. Dvije su došle u kickboksu, a jedna u MMA-u. Međutim, u sva tri meča Adesanya je imao sjajnih trenutaka. Dojam je da Izzy često dominira velikim dijelom borbe, ali Pereira uvijek pronađe način za doći do pobjede. Hoće li ga pronaći i četvrti put, saznat ćemo tijekom uskršnjeg vikenda.

Linker
20. travanj 2024 02:09