UFC

Javio se Nate Diaz, već trenira za Poiriera: ‘Tebe ću idućeg prebiti!‘

Dustin Poirier i Nate Diaz
 Screenshot (YouTube, UFC)
Popularni borac iz Stocktona pozorno je pratio događanja iz Abu Dhabija

Borba Conora McGregora i Dustina Poiriera privukla je pozornost čitavog borilačkog svijeta pa tako i Natea Diaza, borca kojeg glavne zvijezde u nedjelju održanog UFC-a 257 vide kako svog potencijalnog suparnika.

Poirier je u Abu Dhabiju osvetio poraz iz 2014. godine i u drugoj rundi nokautirao bivšeg dvostrukog prvaka. McGregoru je to bio peti poraz karijeri, odnosno treći otkako se 2013. priključio UFC-u.

Conoru je Dustin nanio prvi poraz nokautom, a prvi koji ga je zaustavio u UFC-ovom Octagonu bio je Nate Diaz.

"Svi ti likovi uvijek završe zaustavljeni prekidom", napisao je Diaz na Twitteru, da bi nešto kasnije otkrio kako je u ovim trenucima fokusiran na Poiriera s kojim se već trebao boriti na UFC-u 230, ali je 'The Diamond' taj nastup morao otkazati zbog ozljede.

"Treniram kako bih tebe idućeg prebio. Vrijeme je da prijeđeš s riječi na djela", glasila je pak Nateova poruka za Poiriera.

Kao što smo naveli u uvodu, za borbu s Nateom bili bi zainteresirani i Conor i Dustin. McGregor je već više puta spomenuo kako je ta trilogija stalno u igri, dok je Poirier komentirajući opcije u nedjelju naveo da je Diaz borac s kojim odavno želi odmjeriti snage.

Linker
25. travanj 2024 23:51