UFC

Jedna izmjena na subotnjem UFC Fight Nightu, Holland dobio novog protivnika

Kevin Holland
 screenshot
Po svoju četvrtu pobjedu od svibnja do danas, Kevin Holland krenut će protiv zamjenskog protivnika

Tri borbe i tri pobjede, to je rezime Kevina Hollanda od svibnja do danas, odnosno otkako se UFC vratio nakon lockdowna. No, trenutno najzaposleniji UFC borac nije stao, nego će već ovog vikenda krenuti po četvrtu pobjedu u nizu. Trebalo je to biti protiv Makhmuda Muradova, no umjesto toga ipak će se sastati s njegovom zamjenom.

Muradov je borbu otkazao bez navedenih razloga te će se Holland boriti proti debitanta Charlieja Ontiverosa. Riječ je o borcu koji je do sada ostvario 11 pobjeda i šest poraza, a UFC ga dovodi iz promocije Fury FC. Prije toga nastupao je u Bellatoru i LFC-u. Ono što ovom 29-godišnjaku nikako ne ide u prilog je činjenica da je svih šest poraza doživio nokautom, uz to kako inače nastupa u velteru, dok će sad uskočiti u srednju kategoriju. No, UFC priliku nije imao namjeru odbiti.

Iznimno talentirani 27-godišnji Holland (19-5, 6-2 UFC) je kompletan borac koji zna vrlo dobro udariti te teži atraktivnosti. Sam podatak da bi ovog vikenda mogao upisao četvrtu pobjedu u samo pet i pol mjeseci je vrijedan respekta, no on je najavio kako ne misli stati te da će se do daljnjega boriti svaki put kad mu se pruži prilika. Posljednji put je to bilo 19. rujna, na posljednjoj priredbi prije nego je Octagon iz APEX-a otišao na Fight Island, a sad je ponovno na programu čim se UFC u svoj kompleks vratio.

Linker
06. svibanj 2024 01:00