UFC

Jeremy Stephens ostao bez svog ugovorenog nastupa

Jeremy Stephens
 screenshot/YouTube
Jeremy Stephens neće se boriti 7. studenog protiv Arnolda Allena

Umjesto u lov po prekid negativnog niza od četiri poraza, UFC-ov veteran Jeremy Stephens (28-18, 15-17 UFC) morat će na oporavak od ozljede. Naime, upravo to je razlog zbog čega je otkazao borbu koju je 7. studenog trebao odraditi protiv Arnolda Allena. O ozljedi je obavijestio MMA Junkie, no priroda iste nije poznata.

Za sada nije poznato hoće li UFC tražiti zamjenskog protivnika za 26-godišnjeg Allena (16-1, 7-0 UFC), kojem je borba protiv Stephensa ugovorena upravo zato što je impresivnom mladom Britancu trebalo jedno poznato ime na rezimeu. On je do sada slavio u svih sedam UFC nastupa te svakom borbom izgleda sve bolje.

Mnogi su smatrali kako Stephensu samo prihvaćanje ove borbe nije bila pametna odluka, budući da nije dobro nakon četiri poraza se vaditi protiv borca u uzletu, no on je smatrao kako je upravo to način za što brže ponovno postati relevantan u kategoriji do 66 kilograma. Stephens je inače dugogodišnji član UFC-a, ali iza sebe ima i jedan negativan rekord. Naime, borac je koji je upisao uvjerljivo najviše poraza u Octagonu. Razlog tome se ipak može naći u tome što gotovo cijelo vrijeme odrađuje borbe protiv boraca iz vrha, prvo lake, a kasnije i perolake kategorije. Kako je od određenog broja gubio, tako je i veliki broj istih pobjeđivao.

Ova borba trebala se naći na programu priredbe koju 7. studenog predvodi okršaj za izazivača poluteške kategorije između Glovera Teixeira i Thiaga Santosa.

Linker
15. siječanj 2022 14:18